Hőszigetelő rendszer kiegészítők

Fontos kiemelni, hogy homlokzati hőszigetelő rendszerben a gyártói garancia, csak a gyártó előírásai szerint érvényesíthető, általában a gyártói rendszer által kínált termékek együttes alkalmazása esetén.

A Homlokzati hőszigetelő rendszer elengedhetetlen kiegészítői:

Bármilyen megoldást is válasszon – polisztirol vagy ásványgyapot hőszigetelés – a hőszigetelő lapok dűbellel történő rögzítése kívánatos, egyes esetekben kötelezően előírt.

A kívánt tartósság, és a biztonságos rögzítés érdekében, az alkalmazott hőszigetelő anyagtól függően fém, vagy műanyag beütőszeges dűbel felhasználása javasolt, utóbbi elsősorban ásványgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer esetében.

A kiválasztásnál figyelemmel kell lenni a meglévő falazat anyagára is.

A hőszigetelő lapok megfelelő felhelyezéséhez, valamint a lapok megfelelő illesztéséhez szükséges indítósín alkalmazása, melynek szélességét a felhelyezni kívánt homlokzati hőszigetelő tábla vastagságának függvényében kell meghatározni. A felhasználni kívánt mennyiség meghatározásánál a hőszigetelni kívánt épület kerülete lehet segítség.

A hőszigetelő rendszer bedolgozását segíti a hálós élvédő használata, mely 2,5 m-es hosszban kapható.

Fontos, hogy a hálós rész „beglettelése” megfelelő minőségben elengedhetetlen a kifogástalan végeredmény érdekében.

Figyelemmel arra, hogy a termék műanyag nem kell aggódni utólagos rozsdafoltok megjelenése miatt sem.

Amennyiben a homlokzati hőszigetelő rendszer kivitelezéséhez javasolt kiegészítő termékek megfelelő arányban és módon kerülnek felhasználásra, végeredményként a várakozásnak megfelelő, vagy azt felülmúló homlokzatot kaphatunk.

A termék megrendeléséhez illetve a vastagság kiválasztásához kattintson a képre.
infovonal: 06-70-553-44-01