Polisztirol hablemezek

A polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer hagyományosan a legelterjedtebb megoldás, köszönhetően kiváló hőszigetelő képességének, könnyű beépíthetőségének, valamint kedvező árfekvésének.

A polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer kiválóan támogatja az épület gazdaságos hőháztartását, szakszerű kivitelezéssel komfortos, biztonságos és élhető beltéri környezetet hoz létre.

A polisztirol lapokkal elkészült homlokzati hőszigetelő rendszerek silikon, és acryl bázísú vékonyvakolatokkal is igényelhetőek, az elképzelt homlokzati képnek megfelelően.

Érdekesség:

A polisztirol hőszigetelő lemezek a kőolajfeldolgozás során keletkezett melléktermék kreatív feldolgozásának eredményeként jöttek létre.

A kőolajlepárlás során keletkező úgynevezett stirolt, egy speciális eljárás során habosítják, és az így a termékbe zárt levegő biztosítja a kitűnő hőszigetelést (az épület eredeti hőszigetelő képességét akár 98%-kal is javíthatja), a hozzáadott égéskésleltető anyag pedig a lakók, használók biztonságát hivatott ellátni.

A termék megrendeléséhez illetve a vastagság kiválasztásához kattintson a képre.
infovonal: 06-70-553-44-01